Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


fredag 19. desember 2014

Nesten jul


Tiden flyr når man har det moro :D

Og det er jammen ikke tull engang ;) 
Siden sist så har jeg bestått fagprøven med meget godt bestått, ikke verst for en voksen dame som har lest på egenhånd og gått opp som privatist. Er litt småstolt av meg selv. Fast jobb har jeg også fått, nå jobber jeg som helsefagarbeider i et bokollektiv for psk og fysisk utviklingshemmede. Stor trives på jobb og det er kjempedeilig :D

Har strikket like mye som jeg pleier, men er dårlig på å ta bilder og ofte flyr ting ut av huset før jeg husker at jeg skal ta bilde...

Har som veldig mange andre kasta meg på kofte strikken, dette er en av dem jeg har strikka i vår. Valldalskofta har jeg tatt bordene fra. Pappa kommer fra Valldal så da har jeg jo røtter derifra :)

Her har jeg brukt et av favorittgarnene mine, Finull fra Rauma Ullvare.

Fana og Nordland er også et par av mønstrene jeg har strikka, her i små størrelser, Fana i 1år
Og Nordland i 4 år:
Her har jeg brukt Smart fra SandnesGarn

Litt interiør hekling:

2 norgesglass til telyslykter og 1 større til tennbrikketter, har satt i telys med batteri fordi dette har jeg på stua i 2.etg og der er vi ikke så mye at vi får fulgt med hele tiden.
Heklet i Lima fra Drops med heklekrok 3,5 eller 4 (husker ikke helt. Inspirasjon fikk jeg av Eli, ei veninne og kollega :D

Holder på med teppe til nesteldste sønn, strikker dominostrikk med Kauni på pinne 3,5. Dette teppet har tatt tid og kommer fortsatt til å ta tid, morsomt å strikke men blir litt lei av og til og da kommer det gjerne noe annet på pinnene :)


I sommer kjøpte vi nyere campingvogn og har prøvd å bruke den så mye vi har kunnet. Vi var bl.a. en tur i Danmark og Sverige. Gleder meg masse til ny sesong, for dette har vi virkelig hatt sansen for. Garnkjøp er vel endel av moroa vel ;)
Dette ble kjøpt i Ålborg, første stopp i Danmark.
Dette ligger og godgjør seg, fikk jammen lyst å begynne på det ;)

Beste bøkene jeg har kjøpt i år er:
Strikkesidea Favoritter
Trur det må være den flotteste boka i samlinga mi, bare nye oppskrifter også så masse flott....

og Kofteboka
Veldig flott bok dette også, mye fine bilder av gamle kofter i nytt garn og moderne snitt.
Har kjøpt garn for å strikke Bøvertun med rundfelling, kjøpte Hifa 2 fra Hillesvåg. Det er et garn jeg aldri har prøvd så det blir arti å prøve :)

Dette ble en bitteliten oppsummering av året som har gått så langt. Håper på å kunne blogge litt oftere igjen nå når jeg begynner å få litt struktur i dagene mine igjen :)

Og en liten spesiell hilsen til Sylvia, takk for hyggelig kommentar i dag, ga meg bloggelysten tilbake <3 br="">
Ønsker der alt vel i de siste dagene av førjulstia, om du ikke gjør det fra før så slapp av og kos deg litt også :D

Håper vi "sees" snart :D

1 kommentar:

Tove R sa...

Hei :). Gratulerer med fagbrev, så flink du er. Blir alltid så imponert over voksne som fortsatt utdanner seg :). Fine strikkeprosjekter du viser frem på bloggen. Blir spennende å se Bøvertun jakka ferdig. Jeg har også kjøpt kofteboka og lurte litt på om jeg skulle sette igang med samme jakke. Men, vi får se, har litt mange prosjekter jeg skulle ha fått ferdig først. Det morsomste jeg vet er å starte på nye prosjekter. Har nå tatt frem sinnasaujakka som har ligget i ett år, kanskje jeg får den ferdig :). Ha en fin jul og godt nyttår. Lykke til med jakka. ToveR