Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


onsdag 5. februar 2014

Hei igjen

Stille på bloggen, men pinnene går.
Har masse ublogga strikk og hekling, men tenker at her er det bare å ta det nyeste :)

Ørevarmer som jeg strikka etter å ha gått tur en sur januardag... Strikket i Merino Extra Fine fra Drops 

Ann Myre kom med nytt mønster som sto i Familien som kom ut i romjula, da ble raskt en på pinnene hos meg. Strikket i Kauni . Gikk kjemperaskt og morsom å strikke, tenker det kommer en  til på pinnene ganske raskt. Rosafarger neste gang :D


Også har jeg blitt gamle tante igjen siden sist. Denne dressen har jeg strikket etter en dress i Klassikere 0-4. I stede for Smart har jeg brukt Merino Extra Fine. Deilig myk dress til en liten prins. Alt garn fra lager, endatil knappene hadde jeg liggende :D
Kjørepose fra samme hefte strikket jeg før jul, men ble ferdigstilt nå for et par dager siden.
Stikket i Smart.

Nå om dagen er det sokker jeg har dilla på. Desse tror jeg blir gave til en veninne :D Strikket i Opal og Austemann step. Opalen er en gevinst fra Strikkekafè og Austemann er "lagervare"

Nå strikker jeg på et par sokker fra Bitta Mikkelborg sin bok: Sokker, strikking hele året.

Lager som vanlig en litt egen variant, men det meste er likt ifra boka.
Her ligger de sammen med mere sokkegarn i kurven:
Nærmer seg ferdige, men planen er at det skal bli mere sokker fra denne boka :D

Det har vært både høst, jul og nyttår siden sist. Jeg har brukt høsten på lesing til eksamen som helsefagarbeider. Var oppe til eksamen i desember som privatist og det gikk veldig bra. Nå venter jeg bare på å få dato for selve fagprøven. Spennende høst og det  blir spennende å gå opp til fagprøve. Noen år siden sist jeg var skole"jente" :D

Lover ikke hyppige innlegg, men det er jo mulig at bloggelysten er tilbake ;)
Ha det fint så lenge :D

5 kommentarer:

Jane sa...

Må si strikkepinnene dine har gått ja.. Så mye fint du har laget. Og hverdagsjakka di, ser jammen helt lik ut som min :)
Kjempefint pannebånd også, fletter og merinogarn er en fin kombinasjon, da kommer flettene skikkelig til sin rett...
Digger kjøreposen. Fanamønsteret er jo såååå fint :)
Og grattis som tante :)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, veldig mye fint har du laget! Gøy å legge det opp slik, så ser du hvor mye det har blitt! Kjøreposen var også en favoritt hos meg, fint med Fana og fine farger!

Klem Cathrine :-)

DoktorIngrid sa...

Så mye fint du har laget :-)

Ellen Marie sa...

Jøye meg, du er jammen produktiv! Og alt du lager blir så utrolig fint :)

Sylvia sa...

Hei Sissel
Der var du jo. Så koselig at det dukket opp en kommentar fra deg hos meg, nå før jul. Ja, jeg forstod at du ikke blogget lenger. Noen ganger forandrer livsstilen seg, og da er det ikke plass til alt man pleier å gjøre.
Jeg regner med at du er i full jobb som helsearbeider nå. Min mann jobber også med det, etter at firmaet hans gikk konkurs for to år siden. Han elsker jobben sin, og synes det gir ham så mye. Så, det negative kan føre til noe positivt.
Håper å se deg inne hos meg av og til, og så ønsker jeg du får en riktig fin jul. Klem fra din bloggvenn.