Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 12. mai 2013

Søndag i mai :)

Mens vaskemaskinen gjør seg ferdig "slenger" jeg sammen et innlegg :D

Har strikket Oslo-anorakk til minstenevøen. Denne gangen har jeg brukt Nepal(grå) og Alaska.
Denne kommer jeg nok til å strikke flere av. Skikkelig morsom å strikke :)
Oppskrift HER, hos Pickles

Ho jeg er gamletante til bor i Nordfjordeid og da måtte jeg strikke Nordfjord-kofta til henne. Brukt Daletta og Babyull fra Dale på denne :) 
Strikket i 1 år og ble nok bittelitt større

 Pulsvarmere strikket i Smart, desse får kanskje litt pynt på en gang, men akkurat nå skal de få være enkle.

Dette paret er strikket i Karisma fra Drops (ramla utpå et salg her om dagen) Lenge siden jeg strikket med Karisma og hadde glemt hvor mykt og godt garnet er :D Desse har fått blomsterpynt på. Mulig det blir det samme på de lilla ;)

Min søster og hennes to sønner har vært på besøk i helga, kjempekoselig å få langveisfarende på besøk :)
I går lørdag tok vi en tur til Eidsvoll og besøkte Loftet, en kjempekoselig gårdsbutikk :) De selger masse flott i interiør, men artig for 9-åringen at det var noe for han å se på :D
Dette er gammalnorsk spelsau.
I butikken selges feller og skinnprodukter fra desse:)
Er du i traktene anbefaler jeg et besøk dit :D

I dag har jeg fortsatt på flytting av syrom, har nok det meste på plass for å kunne sy nå. Mangler bare sylysta nå :D
Holder på å hekle en genser, går egentlig fort men har ikke heklelysta heller . De andre projektene som er i gang er også hekling så jeg må nok finne meg et strikketøy å ha i tillegg :D :D

Ha en strålende søndag og håper du får en flott uke og en fin 17.mai feiring :D

3 kommentarer:

Sylvia sa...

Hei Sissel
Såååå mye fint du har strikket i det siste. det er visst en stund siden jeg var her hos deg, mye å ta igjen. Jeg mista alle linkene mine en gang, og det er ikke alle jeg har husket på, når jeg har lagt dem inn igjen, og du er en av dem. Som du nevner, har vi jo fulgt hverandre noen år......nå skal jeg få satt deg opp igjen :)
Jeg ser du har hortensia, en blomst, eller er det en grønn plante? Du nevner at du har klart å ha den i 14 dager(håper du har den fremdeles) Den må ikke tørke ut, så gi den en skvett vann hver dag, så holder den lenge.
I dag har jeg hatt ei strikkevenninne på besøk, vi har hygget med ost og kjeks, og selvfølgelig strikketøyet. Utrulig koselig.
Ha en fin søndagskvelden.

LindaE sa...

Oj for ein produksjon:-) Nordfjordkofta likte eg spesielt godt!

Jane sa...

Kjempefin kofte!!
Og flott Oslo-anorakk også. Er ikke den morsom å strikke? Har blitt noen av den her og :) Også fikk jeg veldig lyst på en tur til Eidsvoll, skal notere meg denne gårdsbutikken bak øret :) Ha en finfin onsdag i regnet.