Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


lørdag 17. mars 2012

Ups :D

Målet er å blogge hver uke, men det blir visst heller hver måned *knis*

Tiden flyr fra meg men jeg strikker likavel :D
Tyttebærvotter. Mønster og garn kjøpt som pakke fra Projo. Strikket i 3-tråds fra Rauma. Synes desse er litt store og kompakte, strikket med pinne 2,5.Hadde ikke garn nok til kanten på "mansjetten" men det er nok fordi det ble en rapport for mye på mønsteret ;)
Strikker nok desse i et annet garn en gang.
Sokker til en forandring :D Par nr 7 hittil i år. Blir nok flere skal du se :D
Strikket i  Fagstrikk-raggegarn fra Rauma på pinne 3

Gevinsten min fra Hennes verden (garnbutikk på Strømmen) ble til en tunika/kjole. Mangler bare å sy på blonden/blomsterraden, men TTT ;) Volangene strikka jeg med samme antall masker som nederst på skjørtet, skulle være dobbelt så mange masker, er glad jeg gjorde den forandringen. Må nok snart bli ferdig, må nok brukes før det blir for varmt :D

Ellers har jeg fått sansen for sjal. Dette er 198 yards of heaven (Ravelry-lenke, gratisoppskrift) strikket i Malibrigo Rios, brukte 140 gr på pinne 5. Kjempemorsomt å strikke, sikkert ikke siste gang.
I dag er jeg akkurat ferdig med Wlad ( også Ravlery, gratis) blogges når den er blokket :)

Jada, vet at det er lenge til jul. Må bare vise fram denne nydelige løperen som ekstra mamma`n min har brodert for meg.
Kjøpte en broderipakke for et par (eller 3-4) år siden. Og snille Mona broderte den for meg. Fantastisk flott arbeide, kan nesten bruke baksiden opp... Imponert over at det går an. Denne gleder jeg meg til å legge på til jul :D Legge den pent bort så lenge.

Ellers har jeg oppdatert hagebloggen min i dag. Jeg må si at dette er den beste årstiden av alle.

Må få takke for alle hyggelige kommentarer. Selv om det er moro å dokumentere mine håndarbeider så er det jo ekstra hyggelig at noen titter innom og legger igjen noen ord til meg :D Fortsett med det :D

Nå skal jeg fortsette med jakka mi som blir til vest fordi jeg ikke får tak i nok garn ;S
(trenger Cotton Light fra Drops i farge 2)

Ha en trivelig vår-lørdag til alle flotte lesere :D


8 kommentarer:

Charlotte sa...

Wow.. Du har rukket mye på den tida du ikke har blogget da :) Du må jo være utrolig effektiv... 7 sokkerpar liksom... :) Jeg er misunnelig.. Jeg har brukt uendelig med tid på å se på alt det fine sokkegarnet jeg har uten å gjøre noe med det.... Veldig mye fint her inne :) God helg til deg!

Husfruen sa...

Så mye fint.
Den nissen var til å spise opp!!

May M sa...

Nydelige Tyttebærvotter. akuratt strikket de sae. Vottene passet meg akuratt. Vi har forskjellige håndstørrelser :-)

Sylvia sa...

Hei Sissel
Koselig at du stikker innom meg i ny og ne.
Så fine tyttebærvotter du har strikket. Spessiellt fargen fallt jeg for, da vet du ;)
OG så flott kjole du har strikket (gevinsten. det må være en garnpakke du vant?)
Ønsker deg en fin søndag.

strikketine sa...

Hei Sissel! Kjempefine tyttebærvotter! Jeg er på utkikk etter noe lignende mønster, men svart bunnfarge, noe grønt og med tre bær, tror du at du kan ha sett noe sånt?? ;-) Den tunikaen var knall fin! God søndag!

Monai sa...

Så mye fint du har laget.Den tunikaen var rålekker.

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Takk for kommentar hos meg! Så flink du er med strikkepinnene, og nydelige juleeløper da - forstår at det blir lenge å vente før du kan legge den på stuebordet!

Ha en flott dag!

Klem Cathrine

LivM sa...

Skal si du har fått strikket mye fint. Vottene har jeg også strikket, nydelig mønster! Kanskje du bør bruke tynnere pinner!
Ønsker deg en riktig God Påske!