Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


onsdag 25. januar 2012

Uff å uff...

Årets første strikkeprosjekt:
Tunika strikket i Debbie Bliss Cahsmerino Dk. Oppskrift på genser som jeg gjorde om til tunika. Fantasktisk mykt og godt garn å strikke av. Så langt så godt, men så skulle jeg bare skylle den opp før jeg skulle bruke den og sånn ser den ut nå:
Tova og fargene fløyt ut :(  Jeg har vaska ganske mange plagg og det går alltid bra. Sjekka vaskeanvisninga på garnet 2 ganger før jeg putta den i vaskemaskinen, likevel gikk det slik :( Nå venter jeg spent på hva leverandøren sier....

Et mere vellykket prosjekt:
Denne halsen strikket i Andes fra Drops. La opp 150 masker på pinne 8, strikka 4 rett og 2 vrang til 3 nøster var brukt opp. Meeeega deilig hals som varmer godt i vinterkulda :D

I dag er jeg ferdig med denne babyjakka:
Her er oppskrifta og garnet er Baby merino fra Drops. Pinne 2,5. Denne har jeg strikket for en kollega som skal bli bestemor nå på våren. Morsom og ganske kjapp strikk :D

På pinnene nå har jeg et par sokker i Sterk, mangler litt natur for å få ferdig tåa. En veninne har vært innom DSA og fått tak i mere garn til meg så når garnet er i hus blir desse ferdige :D
Ellers hekler jeg på et teppe til midterste sønnen. Han har vel ikke akkurat ytret noe ønske om teppe, men han kjøpte seg sofa og da tenker mor teppe :D Sikker på han skjønner vitsen når det er ferdig og han sitter i sofa`n sin og fryser ;)

Nå sitter jeg i sofà`n min i elendig form. Lurer egentlig på hvor mange ganger i året det er mulig å være syk. Det er iallefall 3.gang jeg er sengeliggende. Denne gangen er det halsbetennelse :( Får gjøre det beste ut av det og hvile sammen med pinner og nåler. Får vel trøste meg med et nytt prosjekt vel ;D

Heldigvis har døgnet fått flere lyse timer. Satser på at energien kommer og helse blir bedre snart :D

Ha en strålende uke alle sammen :D
16 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Fytti katta så fortærende! Eg har sjølv klart å tove ein tunika i alpakka i vask, men eg sjekka ikkje vaskeanvisningen... :p

strikketine sa...

Hei Sissel! Du hadde jo masse fint å vise frem, men det er nesten så jeg vil si kondolerer med den tunikaen! Den var jo flott i mønsteret! Håper du kommer deg fort! Titt innom meg da, jeg har også begynt å blogge på nyåret! ;-)
Klem Strikketine

Annelive sa...

Nydelig tunika og flotte prosjekter.
Annelive

Linda Aasan sa...

Nei, så surt! Det hadde jeg ikke trodd om debbie bliss... Også så fin som den var!

Håper du blir frisk snart, nå har det vært mye! Får være flink og ligge stille, da vet du, og ta det litt med ro innimellom (for jeg er riktig person til å gi gode råd der, vet jeg...) :) God bedring!

Lisbeth sa...

Noe så fortvilende! Jeg syns oppriktig synd på deg som har strikket en så nydelig tunika og så blir den ødelagt i første vask :( Jeg håper at du får en skikkelig kompensasjon for garnet!

God bedring! Det er ikke noe moro å være syk ofte. Håper at du kommer deg fort på bena igjen!

Charlotte sa...

Skal si du er effektiv :) Når det gjelder sykdom lurer jeg på det samme... Har tatt ny rekort allerede i 2012 jeg... Det må da vel bare kunne bli bedre? ;) Veldig kjedelig med tunikaen. Håper du oppdaterer oss når du får svar fra leverandøren!

Anonym sa...

Veldig synd med tunikaen. :(

god bedring og vi snakkes. Tar turen over snart :)
Monelone

Ballerina sa...

For noe SABLA SHIT!!!!!
Den var jo sååååå fin :(:(:(
Du får glede deg over de andre flotte tingene du har laget da :):):) God bedring da lille venn! Klem Tina

Line Kristine sa...

Nei, så kjipt!! :(
Hjelper liksom så forsvinnende lite hva leverandøren sier også. Den er jo ødelagt uansett...

Lappeline ♥ sa...

Nei og nei.....kjedelig og alt det arbeidet som ligger bak.
Mye fin du har strikket ....flink er du

Ønsker deg en flott helg

Elisabeth sa...

Det var jo en utrolig fin tunika - før vask! Er også spent på hva leverandøren sier om dette, utrolig surt. Hjelper jo liksom ikke å få nytt garn heller, det er mye arbeid som er gått tapt... Babyjakken blefin i alle fall fin, og så må du kose deg med det du har på pinnene dine i helga :)

lisje astrid's husblogg sa...

Åneiiiiii....
Å så fin som den var!

Ynskjer å takke deg for slike fine ord :)

God helg! ♥

Klem frå Astrid

Lonemor sa...

Å, så trasig med den fine tunikaen! Kjempeergelig når slikt skjer! Jeg synes du er kjempeproduktiv og har en veldig inspirerende blogg! Du lager virkelig mye flott! Jeg har kost meg her inne mens jeg har titta rundt, og jeg kommer innom flere ganger.:)
Ha en flott kveld!

Sylvia sa...

Hei Sissel
Jammen var det en stund siden jeg var her sist.......
Så fin tunika du har strikket, og så farget den i vask!!!! Det var merkelig.
Det røde settet er netopp meg, da. Og den babyjakka var kjempeflott, med fletter og det hele.
Jeg var nettopp syk i 2 uker, og nå er det din tur....uff, det er så kjedelig å være syk, men så er det greit at vi orker å strikke litt, da. Så forsvinner iallefall ikke tiden til tull og ingenting, når vi så må ligge der.
Jeg fikk omgangssyke 2 ganger i løpet av 3 uker, sånn kraftig, for noen år siden. Hjelper det, eller?
Ellers får du ha riktig god bedring.

Anonym sa...

Nei og nei så synd,kjedelig når slikt skjer. :( Du lager så mye fint. :))
God bedring og flott ny uke.
Klem fra Mette.

Anonym sa...

Så kjedelig å frustrerende!!
God bedring!!
Klem