Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


lørdag 31. desember 2011

Vinnerlykke på tampen av 2011 :D


Da er vinneren av facebook-konkurransen kåret , og vi gratulerer SISSEL D B!
Hun får oppskriftshefte nr. 243-Tine Solheim for Dale Garn, lerke-garn til modell 24310, og selvfølgelig knapper,silkebånd og blonde!
Hilsen Mona og Grete
Gjett om jeg er glad da. Pleier aldri vinne noenting :D Hadde store forhåpninger til lottotrekninga i kveld, men der var det dårlig :D :D

I kveld er årets siste kveld. Snart går vi inn i 2012, nytt år og nye muligheter :D
Vi har valgt å sitte hjemme i stua vår og spise hjemmelaga pizza i kveld. Mannen har brøytevakt (ikke at det er no snø å brøyte..) minsten hadde ikke planer så da var valget enkelt. Vi har hatt en svært aktiv romjul. Vi har hatt flere besøk og vi har vært borte. Faktisk bare 1.juledag det var stille hos oss.
Det er dårlig med julebilder hos meg. Får heller vise fram noen strikkerelaterte bilder i stede.

Desse vottene strikka jeg for en kollega like før jul:
Strikket i Pt 5 på pinne 2,5 og 3

Dette hjertet er resultat av en feilvask. Dette er restene etter hjertejakka mi :D Les om den Her
Hekla blomster i Cotton Viscose og satte på

Dette hjertet er fra Du tore alpaca, laget min egen variant av det :
Strikket i Misti og Farytale, blomstene heklet i Cotton Viscose.

Det er jo så in med opptenningsbrikket trekk, her er min variant:
Strikket i Pt5 på pinne nr 3. Dette ble en romjulsgave til en veninne og mann. Særlig min veninne er veldig glad i Mariusmønster :D

Her er resultatet av romjulsstrikken min.
3 stk vin (-kartong) nisser. Her er bilde fra før toving. De står nå til tørk og venter på skjegget sitt :D
Nå skal jeg begynne på et ego-prosjekt. Har litt garn jeg skulle brukt :D :D

Ellers har jeg hatt en statusoppdatering på garnforbruket i 2011. Faktisk har jeg brukt 14460 gr i år. Slettes ikke verst faktisk :D Forsetter å notere meg garnbruken i 2012 også så får vi se hvor lenge "rekorden" står :D

Nyttårsforsettet i fjor var å bruke bua mi og sy mere, det forsettet har jeg holdt. Blir nok samme forsett i år også, ellers skal jeg bare kose meg med symaskin, strikkepinner og heklekrok. Håndarbeide er kos og terapi for meg og sånn skal det fortsette å være:D

Avslutter med å ønske deg og dine

ET KJEMPEFLOTT NYTT ÅR

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Sissel :) Så sprøtt; satt å så på siden din etter mange år uten blogging, og plutselig så jeg at du hadde vært inne hos meg, så artig :):):) Blir så imponert når jeg ser alt det flotte du lager, og så gøy med hageblogg i tilegg :)
Ha en fin kveld! Klem Tina:)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei sissel!
Takk for hyggelig hilsen hos meg! Moro at du har fulgt dukken Kari og fjøsnissen i julekalenderen min! Det blir nok spor av dem utover 2012 også - nå som de først er flyttet inn i heimen!

Du har en veldig fin blogg, og sååååå mye fint du strikker! En utrolig produksjon! Kommer gjerne tilbake til deg, og ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!

Klem Cathrine :-)

Kranmajola sa...

Gratulerer! Kjempefin premie du fikk.
Så mye fint du lager. Har akkurat tatt runde nr 2 i bloggen din :) GODT NYTT ÅR!

Linda Aasan sa...

Flott og velfortjent premie! Og imponerende strikkeinnsats i 2011! Tusen takk for at dere har tatt meg "inn i varmen", flotte strikkedamer, og takk for alle hyggelige møter og kommentarer i året som har gått. Gleder meg til fortsettelsen! Godt nytt år!

minishabby sa...

God morgen Sissel:)
Først og fremst. Godt nyttår!! Og så - gratulerer med super premie. Heldige deg. Og tviler ikke på at dette blir bra.
Den tennbrikettskjuleren var utrolig kul da. Fikk meg til å ønske og strikke mariusgenser til vårt fremtidige lille nurk:)
Håper du får en flott dag.
Klem fra meg:)

Desiree sa...

Tusen takk for besøket i bloggen min! Et riktig godt nytt år til deg også!

Så mye fint du har strikket! De der trekkene til opptenningsbrikettene er jo bare stilige! Tror jeg må kjøpe boks og strikke til jeg også :) Er så lei av brikettene som bare ligger i støvet nederst i vedkorga :)

Hilsen Desirée

Strikketine sa...

Hei Sissel!
Godt nyttår! Jeg er imponert over hvor mye garn du har strikket opp i 2011!! Jeg lurer på hvor man kan få tak i oppskrift til sånn opptenningsbrikettboks-trekk?? Puh!
Klem fra Strikketine!

Inger sa...

Tusen takk for kommentaren i bloggen min. Har tatt med ein runde i bloggen din og sett på alt det flotte du lagar.