Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 3. april 2011

Kjapt innpå ;)

Sånn, da er knollene tatt frem. Nå skal de få lys og vann, snart skal jeg få litt jord på dem også :D

Pelargoniane har fått ny jord og blitt klipt ned. Små pelargonia-babyer står i vann for å bli store fine planter når det er på tide å sette dem ut.


På fredag var jeg på strikke-vår-fest hos Randi. Ho har det så utrolig koselig, og er utrolig kreativ både med strikk, søm og interiør. Ble superinspirert av putene ho har sydd så i dag måtte symaskinen til pers igjen. Desse putene er ganske store 75X40 cm. Kjempemoro å sy. Må bare beklage dårlige bilder, er en elendig fotograf... Desse putenen skal få bo i 2.etg et sted ;) Neste prosjekt for symaskinen blir nye puter ute. Skal trekke om putene til utegruppa, den skal være klar til påske (i allefall er det planen)

Vesten min er ferdig, men ble veldig misfornøyd etter å ha vaska den så den er det ikke bilde av, må prøve å få gjort noe med den...  I allefall har jeg strikka opp 1350 gr i mars.

Nå har jeg et par kjærstvotter på pinnene, det skal bli julegave ;)

Har ikke så mye anna å blogge om akkurat i dag. Ønsker deg en flott uke :D "Sees" snart igjen ;D

8 kommentarer:

Randi sa...

Halloisen :) Tusen takk for hyggelig kommentar om meg i innlegget ditt. Putene dine ble superfine.....mmmmm....tror jeg må opp i 2 etg i sykroken å mekke ferdig putene mine. MEN innlegget om knoller og pelargonia ga meg påminnelse om at jeg har noe sånt inne på vaskerommet ett eller annet sted så det må jeg finne i morgen :)))) Vi sees i mårra:) men sender over en bamseklem:)

Ulla-Bella sa...

Flotte puter:)

Anonym sa...

nydelig sissel:)
Ble viste en rask bestilling over nettet her i heimen også så flere puter vil nok finne veien alla randi sine;)
Kos deg på jobb i dag, og lurer på om Anniken husker hva hun skal gjøre:)

Klem fra Eli

Huset i midten sa...

Flotte puter! Håper du får skikk på vesten :) Og knoller, ja - de er det vel på høy tid å få i jorda! Og til helga er det hagemesse på Lillestrøm, og da blir det nok noen til...

tintin-45 sa...

...minner meg på noen knoller som roper fra kjelleren....

...flotte puter...tror jeg er enig med deg hvisomat - lys maling...

cille sa...

Så koslig med besøk i bloggen min! Ja kos deg når du skal på Stoff og stil, selv glemte jeg huskelista, så nå sitter jeg her å lager ny liste...he..he...Så mye fint du tryller frem av håndarbeidet, og puter er jo så greie å lage og veldig dekorative!

Klem Cille

Sissel`s syglede sa...

Hellu i luken. Så deilig å se at knoller og knopper tyter frem :-)) DET ER VÅR!!!!
Også så lekre puter a gitt. Har sett mønster på disse og de er virklig dekorative ja.
Ha en strålende torsdag:-)

Anonym sa...

Hei.
Så koselig med besøk fra deg. Nydelige puter du også har laget.
Ha en fin dag.