Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


fredag 16. juli 2010

Freda`n igjen :)

Da var det fredag igjen, ukene fyker av gårde og jeg rekker ikke oppdatere bloggen så ofte som jeg har lyst.

I går kveld ble jeg ferdig med et sett i Panda fra Pt, brukt pinne 2 og 2,5 og oppskrift fra Pt baby nr 15 :)
Ei lita jente som skal få av bestemoren sin (bestilling altså, jeg er ikke bestemor enda hihi)
 Vi var en liten tur på camping forrige helg. En liten tur på Skarnes først og der kjøpte jeg litt Sterk fra DSA og måtte bare ha litt Muskat Soft også fine farger, den har jeg faktisk en idè om hva jeg skal bruke til. Heldivis fikk jeg tak i mer, greit med venner som ordner opp :)
Fant en garn butikk i Arvika hvor vi campa.. Kjøpte ullgarn fra Øland der, der går an å bestille dette garnet fra Ullsentrum, kjennes veldig deilig ut,  Fame trend er fra Marks&Kattens, likte bare fargene så godt blir sokker eller sjal av dette ;)

Tok litt utebilder en kveld det var litt mørkt, litt koselig når en ser lysene brenne. Snart blomstrer pelargoniane også, da blir det nye bilder tenker jeg

Er invitert på sommerfest i august og da passer det bra å fornye garderoben litt ;) Var en tur hos frk. Pedersen (blogg) på Jessheim Storsenter. Er  så greit der for ho veit akkurat hva jeg vil ha :D ho er stylist og veldig god på klær Denne falt jeg veldig for. Det er tunika som jeg kjøpte underkjole til:

I dag skal jeg på Gran en tur med noen strikkevenner, hm, farlig.....

Ha ei flott helg så lenge så sees vi snart :)
Legg igjen en kommentar da vel, for da blir jeg så glad :D

6 kommentarer:

Silje sa...

Så nydelig babysett! Yngstesnuppa mi har den jakka, strikket i beige og rosa alpakka, men den begynner desverre å bli for lita.

Herlig garn du har kjøpt deg også. Gleder meg til å se hva du lager :D

gyldenkron sa...

Koselig innlegg. Den kjolen/tunikaen var skikkelig fin. Og det er alltid farlig med tur med strikkevenninner, det er stor fare for garnshopping da ;) Ha en strålende helg

june sa...

Herlig strikkesett, og masse herlig garn.
Ha en riktig god helg.

Torunn sa...

Nydeleg sett og ein flott tunika!! Mykje flott garn du har kjøpt og. Ser ut til at du har det veldig flott ute hos deg. Ønskjer deg ei fortsatt fin helg.

Strikkemari sa...

hei på deg Sissel, så nydelig den tunikaen var. Sikle sikle sikle. Fana er et yndig mønster også så greit å strikke da en sitter og slarver og slapper av med masse annet. Blir litt misunnelig nå altså, garnshoping høres fristende ut. (akkurat som jeg ikke har noe garn lager) Har store alpakka åpnet på Gran nå? Håper vi får se resultatet av de fine garnene du har handlet.
Klem fra Åse

LivM sa...

Flott sett du har strikket, så her er det nok ei lita frøken som blir fin. Ser du har vært på Skarnes og handlet, du er vel obs på Projo på Skarnes?