Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 20. mai 2010

Glad dag :)

I dag har jeg fått meg ny jobb, yohoo. Jeg har jobbet i butikk i nesten 13 år og har trives veldig godt med det. Nå skal jeg gjøre noe helt annet, jeg skal jobbe som assistent i et bokollektiv for multifunsjonshemmede. Det kommer til å bli kjempespennende. Gleder meg masse.

Og bare fordi jeg har fått ny jobb kom tintin innom med denne nydelige rosa med rosepotte, det var ho som skulle hatt blomster som har holdt ut med meg nå når jeg har gått hjemme. Selskapssjuk som jeg har vært ;)

I dag fikk jeg ånden over meg igjen. Sissel har laget enda et kurs, denne gangen en veske. Kjempeflott beskrivelse med bilder. Sånn ble min:
Må nok kjøpe meg stivere platevatt for den ble litt slapp. Litt bananer nedi så stod den likevel...  Har fått masse inspirasjon av denne dama så det blir nok mer søm på meg framover.

Nå håper jeg bare regnet vil gi seg sånn at vi kan kose oss i sola i pinsen.
Blogges nok innen den tid tenker jeg :)
Ha det fint så lenge :)

9 kommentarer:

Randi sa...

Hei på deg :) GRATULERER med jobb, det var hyggelig. Klem fra meg.

Ruths datter sa...

Så kjekt med ny jobb da. Viktig arbeid det der. lekker veske du viser her.Ønsker deg en fin pinsehelg.
Klem

tintin-44 sa...

Blomsten har du klart fortjent! Godt at det ordnet seg med jobb, kjekt med fri, men ikkje i lengda.

Strikkebesta sa...

Hei, gratulerer med ny jobb:) Kjekt med nye utfordringar! Eg la meg til som følgjar av bloggen din, må sjå kva ein utflytta ulsteinvikar held på med, veit du:) Takk for mange hyggelege kommentarar hos meg. God pinse!

Strikkeglad sa...

Gratulerer med ny jobb! Alltid spennende med litt forandring. Med ønske om en god pinsehelg!

Birgitta sa...

Gratulerar till nya jobbet. Roligt med lite förändringar i livet ibland. Önskar dej en fortsatt skön pingst.
Roligt att du vill vara med i min utlottning.
Kram Birgitta

Anonym sa...

Grattis med ny jobb.....
Spennende og spenstig valg du har gjort.
Mona

Sylvia sa...

GRATTIS med ny jobb!! Så morro. Og for en utfordring du får. jeg har alltid hatt mange forskjellige jobber, og det er kjempegøy, for da lærer man alltid en masse nytt. Så bare gled deg, du!!

Klarafina sa...

Gratulerer! Nydelig potte! Lurer på om jeg ikke har sett noe lignende i en butikk i nærheten. Jeg får ta en tur etter pinse......:)