Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 4. april 2010

Påske gløtt

Ups, der var påska nesten over... Dagene har gått kjempefort, men det er nå enda en dag igjen :) I dag har vi hatt første dag med orntli påskevær. Satt ute et par timer midt på dagen. Utrolig hvor mye snø som har smelta. Vi hjalp til litt da, vi måka av det verste fra plattingen så nå er den snøfri :)

Jeg har begynt oppussing av loftstue. Vi har hatt et stort rom som har vært oppdelt i 2, et soverom og en ministue. Nå skal hele rommet tas i buk til stue. En vinduskarm er pussa, sparkla og  mala 3 ganger. Et gammelt skap har fått samme behandling, mangler nye knotter(innkjøpt) og litt anna småtteri så er det ferdig. Er ca halvveis med å rive av tapet, dritt jobb.... Ny tapet innkjøpt. Enda et vindu som skal males og dørkarmer også. Nei, dette kommer til å ta tid ja. Skal legge inn noen bilder når det er noe å ta bilder av.

Mars bidraget i julegave-alongen er nesten ferdig:
Mangler bare montering, men det føles veeeeldig langt til symaskinen akkurat nå. Dette blir til en nevø.
Lurer på om ikke dette sjalet skal få være mars bidrag det også:
Fikk et innfall en dag og måtte bare lære meg englemasker. Fant trinn for trinn oppskrift hos Felisi og den var kjempeflott å lære av. Var så stolt når jeg hadde hekla de første maskene atte... Har brukt et nøste (100gr) Silk Embrance fra Artesano og heklekrok nr 4,5. Laga en fastmaske kant på to sider. Dette er mulig blir en julegave det også, Det er iallefall ikke siste gangen jeg lager et sånt sjal.

Det nærmer seg bursdagen min. Dette fikk jeg i gave fra tintin :
Vinflaske klær, Noro, knapper og selvdekorerte vaskekluter(de ligger underst). Dette var jo en flott begynnelse, enda er det et par dager til jeg har bursdag ;) Kake fikk jeg også, får ikke hjelpe at det mangler 40 lys ;):
Nå strikker jeg en liten Mariusgenser, får vel kose meg i kveld med strikking, sjokolade og litt påskekrim.

I morgen er det strikkekafè igjen, jippi...

4 kommentarer:

amylin sa...

Så fine gaver du fikk. Gratulerer på etterskudd.

Anlen sa...

Kjekke gåver! Og så søt kake;)
Mange julegåver blir det visst frå deg i år. Eg har ikkje funne ut av desse englemaskene enno, men kanskje ein gong...

Strikkemari sa...

Gratulerer med dagen Sissel. Neste uke neste uke neste uke da er det strikkekafe på meg også :)

Englemasker er kjempefint og det går så fort :)

Hanne sa...

Nydelig genser til nevøen!