Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


tirsdag 31. juli 2012


Det er stille hos meg, men det strikkes, hekles og sys :D
Håper du bærer over meg med sjeldne innlegg ;)

De to dressene over er strikket i Pt 5, favorittgarnet mitt, på pinne 2,5 og 3. De er i str 2 år og var veldig morsomme å strikke. Tenkte desse skal få bli med på høstmesse sånn ca midt i oktober ;)

Kjøpte et par nøster Perfect hos Jens Hoff i Trondheim da jeg var der i begynnelsen av juli. Deilig garn, tror nok jeg strikker mere sokker av dette garnet ja. Mener jeg brukte pinne nr 3.
Inspirert av en på online strikkecafè på Facebook. Dette er en Dropsoppskrift, men jeg kutta ut hullmønsteret fordi jeg brukte Muskat Soft og redd det skulle bli rotete med hullmønster i tillegg til mønsteret som allerede er i garnet :) Strikket på pinne 3 og3,5. Morsom og kjapp strikk :D  Og når garnet er "lagervare" så er det moro det også ;)
Apropo "lagergarn". Dette teppet veier 1391 gr og jeg har kun brukt "lagergarn". Det vil jo si at man har et visst lager *rødmer bittelittt* Heklet på krok nr 5,5 og oppskriften fant jeg i boka Hekle i sommersol som jeg fikk i julegave av en god veninne <3 For å skryte litt så brukte jeg ganske nøyaktig ei uke på dette teppet ;)
Ikke umulig at jeg hekler et til en gang :D

Inspirert av puta til ei veninne måtte jeg prøve å sy en kopi ;D og ugler er jo veldi i tia... Dette er bare en prøve og jeg ser hva jeg skal gjøre annerledes neste gang.
Har sydd endel puter til campingvogna som vi har fått. Får se om jeg får tatt noen bilder derfra, egentli skulle jeg laga et eget innlegg om den vogna :D
Vi får se da...

Det var det jeg hadde å skryte av denne månden ;) bortsett fra et par votter og to vinhøner og et par herre sokker som jeg har glemt å ta bilde av ;)
Her kommer og reiser feriebesøket. Koselig når de kommer og leit når de drar.
"Jeg vil dra hit i dag jeg" sa minstenevøen i morres før de reiste hjemover. Sukk, synd det er så stor avstand ;(
Hatt besøk av to søsken og to til kommer i løpet av august.

Ha det hyggelig der du er :D Og gi et lite pip om at du har vært her på besøk :D

Kommer plutselig tilbake ;)
9 kommentarer:

Solskinnet sa...

Så masse du harlaget og jeg falt for hekleteppet.Det var nyyydelig!!

LivM sa...

Ja her var det utrolig mye fint, men du må bli flinkere til å blogge oftere. Det blir liksom "for mye" på en gang!! Ha en fortsatt super dag :-)

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Om du ikke er så ofte å blogger,så er da ikke hendene dine i ro.Mye fint du har laget.

Charlotte sa...

Oi, for et raus :) Så moro å komme inn hit og se :) De to barnedressene var mine favoritter, de hadde jeg skikkelig sansen for. Spennende å være med på messe! Jeg har hatt lyst lenge, men har ikke turt enda :) Tvi, tvi for at du får bra salg i allefall :)

Ingunn sa...

Nydelige strikkadresser! Dem må du vel få solgt fort. Jeg liker også Pt5 både til sokker og andre plagg.
Så er det heklateppet ditt kjempefint. Liker fargene godt, men skjønner ikke at du klarte det på ei uke. Imponert.

Ha en fin onsdagskveld!

Hilsen Ingunn

Stine sa...

Så utrolig mye fint du strikker :) Kjempe kos å snike rundt på bloggen din.

Anonym sa...

Masse fint. Ugla var ny for meg :). Teppet ble kjempe fint.
Sees snart :)
Monelone

LaLa`s Loft sa...

Takk for koselig besøk inne hos meg, her har jeg ikke vært før, men skal jaggu hit igjen :)
La meg til som følger :)

by Vero sa...

Så mye fint!