Brrrr

Her har det vært ei kjempekald helg. Det begynnner heldigvis å bli litt mindre kaldt men da begynte det å trekke kaldt. Vet ikke hva som er best jeg.. Heldigvis er januar over og vi er godt i gang med februar.

Avsluttet januar med et par sokkker. Tøysesokker kaller jeg desse :D
Brukt 80 gram Pt5 rester på desse.
I alt har jeg strikket opp 1045 gr garn i januar.

Enda et par sokker er ferdige:
Viking sportsragg på pinne 3. Dette  er garn som jeg kjøpte på strikketreff i Tananger høsten 2010 så dette har lagt lenge. Holder på med enda et par og har planer om å strikke opp dette garnet. Blir nok i allefall 2 par til etter det jeg holder på med. Helt ok garn å strikke av.

Ellers har jeg et baby-teppe på pinnene.

Oppskriften finner du HER
Bruker Babymerino fra Drops, deilige garnet.

I helga har symaskinen flytta inn i spisestua. I sybua blir det litt for kaldt nå når det har vært under -20 grader.
Kjøkkenhåndklær fra Åhlens har blitt til altmuligkurver/poser:
Og noen stoffrester har blitt til poseholder:
Denne har jeg lenge hatt planer om å sy også piff poff så var den ferdig .. :D

Denne helga har jeg bare slappa av og kosa meg, det vil straffe seg til uka når en må bruke ettermiddagene til å ta igjen forfallent husarbeide. Jaja det går så bra så..

Ønsker deg en flott ny uke :D

Ps. ang vaskefadesen i forrige innlegg så har jeg fått beskjed om at leverandøren har sendt problemet videre til produsenten så da får vi se da...



Kommentarer

Charlotte sa…
Disse posene var kjempefine! Likte veldig godt mønstret på de håndklene... :) Da jeg så innlegget ditt med de fine sokkene kom jeg på at jeg hadde egentlig håpet å rekke et par sokker hver måned dette året... Snakk om å starte året med å gå på en smell.... Ble ikke noe i januar i allefall..
Unknown sa…
Så fine ting du har laget. Surt og kaldt her også. ;))
Anonym sa…
Kaldt ja. Som du skrev - 20 pakningen er drøy om dagen;)
Jeg har nå brukt flere uker på å strikke meg et par leggvarmere jeg. Men nå er det bare siste innspurt igjen . Satser på å bli ferdig i kveld når jeg endelig får satt meg ned.
Fiiine ting du har sydd også:) Kunne ønske jeg fikk inspirasjon til å sette bak symaskina også. Sydde en pute til ei venninde i bursdagspresang da. Fornøyd med den men glemte å ta bilde. Typisk meg!
Og du - det husarbeidet venter på meg også. Urk!
Håper uansett at du har en fin dag.
Klem fra meg:)
PS: Du er så søøøøt på headeren din:)
Birgitte sa…
Så mye fint du har laget:) Syns det var en god ide å bruke kjøkkenhåndklær fra Åhlens og forvandle dem til poser. Jeg har også sansen for sokker som er strikket med ulikt restegarn - de blir helt unike! Ønsker deg en fin mandagskveld
Unknown sa…
Så godt å høre fra deg igjen! Det har vært kaldt, ja - blir bedre i morgen, får vi tro? Mye fint strikket og sydd, som alltid - gleder meg til å se det babyteppet, det ser lekkert ut! Kanskje vi ses hos Projo på lørdag?
Marianne sa…
Så fant jeg frem til din flotte blogg:) Du lager mye fint! Legger meg til som følger, så titter jeg snart innom igjen.
Hilsen fra Marianne
Strikketine sa…
Hei Sissel, fine poser du har sydd! Det var kaldt her i Troms samtidig, håper på litt vårfornemmelser når vi kommer nedover en tur i begynnelsen av mars! Snart god helg! :-)
Så mye fint du har laget.
Tesha sa…
Tusen takk for koselig besøk i bloggen min! På den måten fikk jeg også komme på "gjenvisitt", og det er jeg glad for, for her var det mye fint å se på. Her kommer jeg gjerne innom igjen, ja!

Populære innlegg fra denne bloggen

Godt nytt år