Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 13. februar 2011

Morsdag

Til lykke med morsdagen alle mamma'er

Flaks at jeg har vett på å kjøpe blomster selv ,) Her i huset var det ingen som husket at det er morsdag i dag, men de har nok litt dårlig samvittighet. Ikke vanskelig å få de til å gjøre noe ;)*hihihi*
Denne morgenen våkna vi til nesten  -29grader.. Trodde vi snart var over kuldeperioden snart, i stede har det vært den kaldeste natta hittil i vinter..

I går var jeg sammen med to hyggelige damer på shopping på Gran. Første stopp DSA og her er hva jeg fikk med derifra:

Sterk, skal bli sokker til meg selv, og Miski som jeg tenkte å lage meg krage/hals av. Kjøpte også hefte nr 18. Fikk litt lyst å strikke denne jakka:

Tenkte å strikke den i Fin, tror det blir en deilig vår/sommerjakke(ja jeg tror det blir vår etterhvert;) ). Garnet er utrolig deilig så noe skal jeg strikke av det en gang.(tok faktisk til vettet og ikke kjøpte "sånn i tilfelle det blir tomt til neste gang jeg kommer ")
Var innom en hyggelig garnbutikk i Gran sentrum. Ble med litt herfra også:

Skal bli Arne og Carlos lue til en av nevøene mine som har hatt bursdag.

To nøster Andes ble også med i posen (bare hoppa oppi liksom). Nytt garn fra Drops i tillegg til at det var siste dag med 30% Tenkte på noen tykke votter eller no...

Og når en ramler over en bokhandel som selger hobbybøker til kr 39,- kan en jo ikke la være :)

Og endelig kom nyeboka til Tine Solheim:

Retromasker synes jeg er den fineste boka hittil, de andre har også vært flotte men det var noe ekstra med denne :D
Samtidig med denne fikk jeg bestilt denne:

Masse flott inspirasjon, også er det noe med rødt,, en av mine yndlingsfarger. Lånte denne boka av en veninne og fant ut at den måtte jeg jo bare ha..

Ja her skal det både syes og strikkes framover (akkurat som om det var noe nytt) Heldigvis kun en uke til vinterferie med uendelig tid til alt en har lyst til ;)

Om det ikke blir morsdagsfeiring her i heimen så blir det bursdagsfeiring. Mannen i huset fyller år på tirsdag så da tar vi familieselskapet i dag, greit å ta det i helga synes vi. Her er kaka jeg har bakt til han:

Sendte bilde av kaka til svogeren min som har bursdag i dag. GRATULERER MED DAGEN SVOGER :D
Kaka består av sukkerbrød som er fylt med vaniljekrem, jordbærkrem av rørt jordbær og krem. Lite fantasifull pynting, men var ikke akkurat i modus til roser og stæsj.. Ei stor langpanne med krydderkake står og kjøler seg ;) med litt lefser så er kakebordet klar til å inntaes om et par timer.


Da gjenstår det bare å ønske deg en flott søndag og ei ny herlig uke med masse muligheter :D 7 kommentarer:

snakkemunn sa...

Så mye fint du har snopt deg, her er det mye å bli inspirert av.
Jeg fikk sannelig både blomster og kake, men vet jo at det er kommet en svigerdatter som svinger opp.:))

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Mye herlige kjøp du har gjort.

KRØLLEMIKKEL sa...

Det var nye flott!

LivM sa...

Her var det mye lekkert garn og spennende bøker. Retromasker har jeg også tenkt å skaffe meg. Lykke til med mange flotte prosjekter!

minishabby sa...

Gratulerer så mye med bursdagen til mannen i går. Håper dere hadde en flott feiring:) Vi feiret mye i helga, da søstera mi også ble feiret på lørdag. Mye godt ja;)
Håper du har det bra Sissel. Leeenge siden sist.
Klem fra meg!

jannelea sa...

Heisan!
Så mye fint du har økt samlingen din med!
Det er godt å ha garn og mønster tilgjengelig til når inspirasjonen kaller!

tintin-44 sa...

Heia, endelig et livstegn fra meg ....og jeg har oppdatert bloggen min i dag ;) Endelig en rolig formiddag der klokka snart bikka elleve og begge jentene søv ennå.