1.juledag

I dag er det den beste dagen i hele jula tror jeg. Ingen ting skjer og en kan bruke tiden til kos og ettertanke. Vi hadde en veldig hyggelig kveld i går. Alle 3 gutta hjemme hos mor og far, det varmer et mammehjerte. Svigermor og svoger holdt oss med selskap.
Dagen i går var veldig rar, det skulle ingenting til før tårene rant. Savnet etter gutten vår og mamma var ekstra tungt i går. Heldigvis ble julekvelden veldig koselig.

Morgenen i går ble brukt til å få ferdig en Space Invader lue til minsten:
Hadde ikke oppskrift så denne er strikka etter et bilde jeg fant på nettet. Skulle kjøpe mønster på Jessheim, men de var tomme så da ble det som det ble. Ligner veldig på bildene jeg har sett ;) Strikka i Smart på pinne 2,5 og 3,5. Morsom å strikke så kanskje det blir flere av denne.... Har noen bursdager etter jul så...

Taburetten måtte få nytt trekk til jul. Brukte Muskat og heklekrok nr 3. Ble litt snau, men det ble tomt for rødt garn så da ble den ikke størra da.. Kjapt og morsomt.

Noen av årets julegaver, ikke tvil om hva som var det store vel. Ønska meg kaffemaskin av mann og sønner og det fikk jeg. I dag har jeg prøvd ut de forskjellige smakene som følgte med, må nok ut og handle kapsler i romjula ;)  Ble utrolig glad for alt jeg fikk så dette bilde er samlebilde av noen av gavene :D

Bestilte Lima fra Drops hos 2Damer den 19.desember og onsdag 22. var garnet allerede på posten. Kjapp og flott service. Gleder meg til å prøve det, kjennes helt nydelig ut. Har tenkt på en eller annen Kragejakke- lookalike... Skal begynne nå i dag tenkte jeg.

Med bilde av årets juletre vil jeg ønske deg og dine en flott romjul. I år har vi alle sammen fri i romjula og nesten alle dagene er gylt opp med familie og vennebesøk. Gleder meg.

Kos deg masse og skriv gjerne en kommentar om hvordan du har feira jula og romjulsplaner :D

Kommentarer

Anonym sa…
Enig med deg i at 1. juledg er en deilig dag :)
Dagen da en kan senke skuldrane og barenyte jula.

Ha ei fortsatt fin jul!
Vera sa…
Høres ut somen fin dag hos dere :) det blei en kjempe stilig lue til minsten! Og så herlig å se på så mye garn!!!
Fortsatt god jul!
Mariann S sa…
Takk for besøk i bloggen min :) Ønsker deg ei flott romjul og ett Godt nytt år :) Dagen i dag har også hos oss vore rolig og deilig :) Litt ute i snøen, litt spel og masse rolig kos :) Eg fikk meg også ei gåve eg ønska meg (+ masse anna fint), ny og helt egen bærbar pc :) Klem :)
Hege sa…
Så flotte bilder, og flotte ting :)
Slik kaffemaskin fikk vi også, helt lik. Og det er favoritten her i år også.. godt brukt alt :P
Strikkebesta sa…
Koseleg å få oppfylt julegåveønskje, både for liten og stor:) Her hos oss har vi hatt glitrande dagar, bokstaveleg talt! Kaldt og sol, vi har sett iskrystallar i snøen som har vore fem centimeter lange! Uvanleg her på våre kantar, men godveret må berre nyttast til aktivitet i snøen! Ønskjer deg og dine ei fin romjul vidare!
Hanne sa…
Flotte julegaver, og en veldig koselig julefeiring høres det ut som.
Ønsker deg alt godt i det nye året!
Pludrehanneklem
Strikkemari sa…
Hei på deg Sissel

Masse fine ting du har her. Har vært stilt fra meg en lang periode. Men nå regner jeg med at jeg er på plass igjen håper jeg.

Ha et riktig godt nytt år.

Klem fra Åse
Tino sa…
Koselige bilder du viser fra julen.
Ønsker deg og dine et innholdsrikt og godt nyttår!
Klem T

Populære innlegg fra denne bloggen

Godt nytt år