Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 7. november 2010

Høst litt til..

Jeg er ingen fotograf, men desse bildene tok jeg fredag. Etter å ha vært inne i ei uke var det utrolig deilig å komme seg ut i frisk luft. Skogen ligger bare en liten rusletur fra huset vårt, en passe liten tur når en ikke er helt i form. Målet med turen var å sanke litt kongler, mose og granbusker til å pynte litt ute.
På bordet på trappa ble det sånn. Og ei sinkbøtte ble sånn:

Trenger ikke kjøpe masse stæsj på butikken når det er gratis i skogen :D

Enda en julegave ferdig:

Russesokker, herrestørrelse, strikka i Pt5 i svart og lyseblått. Synes kombinasjonen ble kjempefin, kunne tenke meg et par selv også. Strikka på pinne 2,5 og 3. Var nesten ferdig med sokk nr 2 så gikk jeg tomt for lyseblått. Heldigvis kunne Eli hjelpe meg så jeg ble ferdig. Nå har jeg igjen 3 julegaver å strikke. I år er det nesten bare strikkegaver fra oss, og da er det utrolig deilig å ha kommet så langt. Desember blir bare kosestrikking :D jo, det er nå koselig å strikke julegavene også da. Begynte julegave-strikking i januar og det er kjempelurt ;)

Nå er det snart på tide å begynne på middagen, skal prøve å komme meg ut en tur i dag også. Må jo passe på når det er så nydelig vær som det er nå om dagen. I morgen skal jeg på jobb igjen og det skal bli kjempedeilig. Onsdag kommer Projo på besøk til Strikkekafeèn, gleder meg masse :D

Ha en strålende søndag og legg gjerne igjen et pip, for det er så koselig :D



3 kommentarer:

gyldenkron sa...

Så flott du har laget det til hos deg. Og flotte sokker. Kos deg med strikkekafe, det er så koselig.

Monica's verden sa...

Så fint du har pynta. Masse gratis skatter i skogen ja.

Jeg får ikke kommet på strikkekafe på onsdag, må på åpen skole, men kommer sterkere tilbake neste treff.

Monica H.H.

Anlen sa...

Flotte haustbilete! Her er det vinter eit par dagar... Men det går nok over! Det brukar jo å gjere det på desse kantar;)