Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 26. august 2010

Høsten kommer

I kveld ble det boller og te. Høsten er veldig nære nå så det gjorde godt med litt nybakst til kvelds.

Som nevnt i forrige innleg så har jeg og gjengen fra Strikkemaura vært på strikketreff. Det ble gjort forsøk på ny guiness rekord og den greide vi. 984 strikka sammen i 20 minutt. Det var bare kjempegøy. Har skrevet om det i bloggen til Strikkemaura så se det :D
Legger inn bilde av "rekord sjefen" Vibbedille:

Her sitter ho og registrerer deltakere til rekord forsøket.

Det ble nå litt handel, det var garn salg i den ene hallen i Tanangerhallen.
Dette ble med hjem:
Lanolin ull fra Holden ullverksted fra Bryne. Dette skal bli deilige sokker til i allefall 2 av guttene mine. Den lilla må jeg tenke på.

Etter rekordforsøket ble det solgt Sportsragg fra Viking til kr 5,- og da måtte jeg jo bare ha det. Sokke garn har en alltid brukt for, hihi :)

En Quilte butikk var representert, husker ikke navnet. Masse stoff biter ble med hjem, og det nydelige skrinet kunne jeg ikke gå ifra. Det skal bli syskrin med nødvendige ting til strikking.


Unni var der med sine sjarmtroll. Ho hadde kurs for de som ville være med. Synes det ser litt vanskelig ut, men når jeg så hvor fine trollene/nissene og englene til de andre ble så måtte jeg ha med en materialpakke. Håper noen vil hjelpe meg en gang ;) Unni har gitt ut boka Unnis sjarmtroll klikk på linken og les mer om den der. Unni er ei sjarmerende og koselig dame, håper jeg treffer henne igjen.

Ellers var det veldig morsomt å møte andre bloggedamer. Arti å se fjeset på dem en har lest om og følgt bloggene til så lenge :D

Et ferdig prosjekt felt av pinnene i går kveld, mangler bare knapper. Dette er min verson av kragejakka fra nøstebarn boka. Morsom å strikke, har en plan om en voksen kragejakke også. Vi får se, mange ideer som skal på pinnene.... Har brukt Lerke fra Dale
Dette er det jeg orker å skrive i kveld. Full rulle hele dagen. Håper du vil legge igjen en kommentar til meg når du er innom :D

Ha ei flott helg

8 kommentarer:

Tovepia sa...

Sannelig..i Guinness record book!! ..dette hørtes artig ut, og så fikk du kjøpt mye flott garn!
Kjempefin jakke!
ha ei koselig helg og klem fra meg;)

Hverdagen vår sa...

en gratulasjon her inne også og spennende med rb besøk i dag-
Håper det går bra på jobben også og at min datter A er snill pike;)

Så mye fint du hadde fått med deg fra turen-

Vi sees! Klem fra Eli

Den usynnlige sa...

Butikken heter Kaktus Quilt, og garnet ditt på bildet er fra Viking og ikke Sandnes

Anonym sa...

Syns jeg lukter at noen har dratt noe opp i nesa - og ganske langt;)
Flotte ting da har leget og så mye fint garn.
Tipper det var fint på strikketreffet :) Moro med rekord!

Kristin72 sa...

Gratulerer med rekorden :) Så mye fint du har laget i det siste og så deilig garn du har kjøpt. Ryggen blir forhåpentligvis bedre med tid og stunder, det er første gang den krangler så lenge så vi får se. Takk for koselig hilsen inne hos meg og klem til deg også. Og en riktig god helg ønsker jeg deg :)

Sylvia sa...

Mmmmm....boller og te. Det er jammen deilig nå på høsten.
Jasså, du har vært på strikketreff, du, og "ikke" kjøpt noe særlig med garn, hi hi.....Kjenner meg igjen! Om et år drar jeg på strikkefestival i DK igjen, og da skal jeg ha større koffert enn det jeg hadde sist ;)
Masse fint du har strikket (som vanlig)

Sjarmtroll-Unni sa...

Heihei!

Takk for dei koselige orda :o)

Ja det var kjekt på treff ikkje sannt? Artig å møte så mange bloggvenner! Håper vi sjåast igjen. Kanskje Bergen neste år ?

Klem
Unni

Tino sa...

Hei
Så koselig det hørtes ut med strikketreffet, og gøy med rekord!
Så deilig ut med ferske boller, tror jammen jeg må ta en bakedag snart.
Ønsker deg en fin kveld videre,
Klem T