Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


søndag 21. februar 2010

Vinterferie

Sokker ble bilstrikket mitt i går, nesten et par sokker i str 2-3 år er avstanden mellom Maura og Brummundal og tilbake. Utrolig kald fornøyelse å være på skyttestevne i går. Da vi reiste herfra maura snødde det sidelengs. Heldigvis ikke like ille i Brummundal, men kaldt var det.
Sokker er yppelig bilstrikk. Strikka på pinne 3 med Ida sokkegarn fra Europris, rester fra buksa som jeg strikka. Nå skal pakken til lilleprinsen sendes.

Ble ikke noe shopping i Brummundal, var egentlig bare glad for å komme hjem til en varm dusj og vedfyring. Får ta det igjen en annen gang.

Det verste jeg vet er å fryse på beina. Derfor har jeg ei varmepute i senga. Den er fylt med ris og varmes i micro`n før jeg legger meg. Den gamle var utslitt, senga full av ris. På tide med en ny så den har jeg gjort ferdig i kveld. Har sydd en lerretspute og trekk. Veldig greit hvis det går hull på den ene:
Ser at jeg har vært slurvete med hjørnene. Lenge siden jeg har sydd på blonder på denne måten så jeg må nok øve litt mer. Men det er vel ikke så nøye med noe som skal ligge under dyna *knis*

Har strikka på strikkemaskinen i kveld også. ei veninne som misunte meg dette sjalet
Dette har jeg brukt nesten hver dag siden jeg laga det i oktober, strikka i alpaca fra Garnstudio og kanta med Cotton Viscose. Har et rødt til salgs i butikken.
Har strikka selve sjalet til henne så skal ho pynte det med kanter selv.
Ho valgte brunt til sitt sjal, skal bli gøy å se det ferdig.

5 kommentarer:

Randi sa...

Hei. Fine sokker :) og så smart med risvarmepute....den må jeg kopiere. Skjerfet ditt er kjempefint...må nok frem med strikkemaskina jeg nå. Klem fra Randi

Anonym sa...

Så flink du har vært,risputa er hyppig i bruk her også om dagen siden vi må sove med vinduene på luftestilling uansett årstid.Da er det godt å legge seg i varm seng..
Tøffe sokker i flotte farger.
Gun nord i bygda..

minishabby sa...

Hehehe - han gubben min blir helt oppgitt noen ganger når jeg drar frem strikketøyet i bilen. Men hva gjør man da når en får dilla og ikke kan sitte stille lenge av gangen.. Tusen tak for skryt Sissel. Synes selv at det ble ganske fint. Nå må jeg snart i gang med sjalet mitt. Du vet det ejg skal sy av garnet jeg vant hos deg. Kanskje jeg skal ta det med i morgen sånn at du kan instruere meg litt....?;)
Sees i morgen.
Klem fra meg!

Anlen sa...

Eg har også lyst på strikkemaskin!

Tenk så mykje morsomt eg skulle prøvd å lage då! Eller ikkje... Kanskje er det koseligare med strikkepinnar?? Lettare å ta med i bilen, i alle fall...

minishabby sa...

God morgen Sissel!
Sorry for at jeg svikta i går. Jeg har fått betennelse i armen og skulderen så jeg brukte mye av tiden i går kveld med å sippe, massere og smøre smertestillende på. Har hatt det før så jeg kjenner at jeg må nok en tur til legen snart.Tommy har gitt meg strikkeforbud. Kommer innom deg en tur snart. Og igjen sorry for at jeg ikke dukka opp:( Håper dere hadde det hyggelig. Det positive oppe i det at jeg fikk med meg stafetten. Det eneste jeg har sett på av OL faktisk.
Har en fin dag i kulda Sissel.
God klem fra meg!