Endelig fredag

Det er noe spesielt med fredag,og spesielt hvis en har frihelg. I morgen har jeg frilørdag og skal være med på stevne i Brummundal, håper jeg får besøkt Mor Grethes butikk. En vet nå aldri om en får tid til litt shopping. Har hørt om denne butikken så det hadde nå vært gøy.

Er ferdig med hekletoppen, mulig jeg hekler på noen omganger til. Erklærer den ferdig så lenge ;)
Ganske kjappt arbeid egentlig. Hekla på krok nr 3 med Safran fra Garnstudio.

Ribbestrikka buksa er også ferdig:

Tok den med på syklubb onsdag og da gikk det egentlig veldig fort å få det andre beinet ferdig. Flott skravlearbeid, hehe.
Strikka på pinne 3,5 med Ida strømpegarn fra europris. Nå skal jeg bare sette i strikk og sende den til eieren en liten prins på Sunnmøre.

Har begynt på noen votter men får det ikke til å passe helt med strikkepinner og størrelse, må prøve en tjukkere pinne tror jeg. Eller kanskje jeg rett og slett bytter garn. Hm, for et kjempeproblem....
Kanskje jeg rett og slett skal begynne på noe anna.. Håper det er noen som kjenner seg igjen... Vet liksom ikke helt hva jeg har lyst å gjøre akkurat nå. Må ha et eller anna i bilen i morgen.

 Får blogge når jeg kommer på hva jeg skal gjøre, nå skal jeg gjøre maten klar til gutta mine kommer hjem fra Jessheim. Ha ei flott helg og vinterferie til den som har det. 

Kommentarer

Mmmarianne sa…
Der var du, ja! Litt problemer med å følge deg over i ny blogg, men nå tror jeg bloglines-min har skjønt hvor du er :-)

Lekker heklajakke, som minner som vååååååren!

ha ei fin helg!
Lyckoslanten sa…
Hej Sissel! Jag blir så glad när du hälsar på! Själv har jag både stickat och virkat under helgen, t.o.m. på hotellet. Ska visa någon dag vad jag har gjort. Du har väldigt fina arbeten på gång! Ha en skön kväll! ♥
cille sa…
Så koslig blogg du har med flotte håndarbeider! Har ikke vært her før, men kommer nok snart igjen...

Populære innlegg fra denne bloggen

Godt nytt år