Sissel`s hverdag

Jeg skriver blogg for å vise fram hva jeg lager og hvordan hverdagen min ellers er. Er 52 år sunnmøring som har bodd i på østlandet i 33 år. Gift med samme mann i 29 år. Vi har 3 gutter sammen, 23 ,29 og 30 år gamle. Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar i bloggen min, og har du egen blogg kommer jeg gjerne på besøk.


torsdag 7. januar 2010

Shopping..

I dag var det fremdeles veldig kaldt i butikken. Reiste på jobb til 10 som vanlig, men termometeret viste 12 grader og da snudde jeg i døra og dro hjem, orker ikke bli enda mer forkjøla enn jeg er.

Hadde en avtale med tintin om shopping på ettermiddagen men vi reiste tidligere.
Var innom en søm og garn butikk på Jessheim, ble anbefalt denne symaskinen:

Virket veldig bra så jeg er 95 % sikker på at det blir denne. Og når en har samlemani, kan en jo ikke gå uten å ha kjøpt litt blonder......

Måtte bare ha, den som ser grå ut er egentlig endel sølvfarget. Har nå alltid endel ideer i hodet mitt når jeg handler sånt, blir nesten aldri det jeg først tenkte...

Vi skal på julebord med syklubben på lørdag, hadde lyst på noe nytt. Var innom NoaNoa og der fant jeg denne kjolen: 

Måtte faktisk ned en størrelse, det er jo alltid gøy, hihi  Med tights er dette et bra antrekk vel.. Halv pris på den også, gjør ikke noe det. Så da har jeg vært på salg jeg også.

Var innom kremmerhuset en liten tur, denne ramma kunne jeg ikke gå ifra. Skal beholde bilde så lenge til jeg finner det perfekte bilde å sette inni:

Er i samme serie som skiltet jeg fikk av Merete til jul, tøft.

Har hengt opp ei hylle på soverommet, denne blomsterpotta og eføy synes jeg må passe fint der:

Blir nok mere soveroms bilder etterhvert som jeg får stæsja litt mer..

Litt mer vårblomster må til i kulda:

Primula og tulipaner gir håp om vår, gjentar meg selv, jeg gleeeeeder meg til våren. Og her er det sikkert vinter i 3 måneder til (( Håper nå bare at temperaturen stiger snart.

I morgen er det allerede helg igjen. Om jeg ikke skulle rekke å blogger mer før helga så ønsker jeg deg en flott helg:)

2 kommentarer:

tintin-44 sa...

Det var så koselig å få være med deg på shopping :)
Gleder meg til lørdag kveld, men jeg tipper det blir en tur innom butikken før. Skodaen er i gang igjen, og jeg tar på varmt tøy ;)

Lisas hjem og skatter sa...

så koselig at du ville være med trekningen inne hos meg :) alltid gøy å oppdage nye blogger!! gleder meg til å se innom deg senere også :)

Kjolen din var kjempefin! NoaNoa har masse fint :)

kos dere videre i helga :) håper som deg, at temperaturen stiger - masse!!!

klem fra lisa